SIVUSTON EHDOT JA INCONTROL TOUCH MAP UPDATER -OHJELMAN KÄYTTÖEHDOT

Nämä sivuston ja InControl Touch Map Updater -ohjelman käyttöehdot (jäljempänä ”käytäntö”) on julkaistu ja ne ovat astuneet voimaan 28.9.2017.

 1. MÄÄRITELMÄT

  Yhdistetyt palvelut ovat sijaintiin perustuvia palveluita (paikallishaku, liikennetiedot, polttoaineen hinta, säätiedot jne.), jotka edellyttävät, että laitteessa on verkkoyhteys (datayhteys SIM-kortilla tai Bluetoothin kautta, langaton Internet-yhteys, TMC-vastaanotin tms.).

  Sisältö tarkoittaa karttoja, kiinnostavia kohteita, kolmiulotteista sisältöä, puheääniä, kielitiedostoja sekä muuta navigointiin liittyvää sisältöä, jota voidaan ladata laitteeseen ja käyttää ohjelmalla.

  Laite tarkoittaa laitetta, jossa on GPS-ominaisuus, esimerkkinä seuraavat:

  • henkilökohtaiset navigointilaitteet (PND tai PNA)
  • älypuhelimet / kämmentietokoneet (PDA), mukaan lukien SD-kortit ja muut tallennusvälineet (jos ohjelmisto tai sisältö on tallennettu niille)
  • matkapuhelimet, joissa on GPS-ominaisuus
  • autonavigointijärjestelmät
  • tietokoneet, kannettavat ja tabletit, joissa on GPS-ominaisuus
  • henkilökohtaiset mediasoittimet (PMP), joissa on GPS-ominaisuus

  NNG tarkoittaa tämän tuotteen toimittanutta yhtiötä nimeltään NNG Software Developing and Commercial Limited Liability Company.

  Rekisteröity toimipaikka: H-1037 Budapest, Szépvölgyi út 35-37, Unkari
  Rekisteröintioikeus: Budapestin alueellinen tuomioistuin (Fővárosi Törvényszék)
  Yhtiön rekisteröintinumero: 01-09-891838
  Veronumero: 13357845-2-44
  Sähköpostiosoite: info@naviextras.com
  Sivusto: www.nng.com

  Tuote tarkoittaa päivityksiä, sisältöä ja yhdistettyjä palveluita.

  Sivusto tarkoittaa osoitetta jaguar.welcome.naviextras.com ja sen aliverkkotunnuksia.

  Ohjelma on laitteessa käytettävä navigointiohjelmisto.

  InControl Touch Map Updater on ilmainen työkaluohjelma PC- ja OSX-tietokoneille. Sillä ladataan päivityksiä ja muita tuotteita NNG:n palvelimilta ja siirretään niitä laitteeseen.

  Päivitykset tarkoittavat laitteesi valmistajan tai ohjelmistokehittäjän toimittamia sisältö- ja ohjelmistopäivityksiä, jotka sisältävät lisäominaisuuksia ja uusia sisältöversioita tai joissa korjataan ohjelmistovikoja.

  Käyttäjä ja ”sinä” tarkoittavat rekisteröitynyttä tai rekisteröimätöntä sivuston ja/tai InControl Touch Map Updaterin käyttäjää.

 2. SIVUSTON JA INCONTROL TOUCH MAP UPDATER -OHJELMAN KÄYTTÖ

  1. Tämän asiakirjan tarkoitus

   1. Tässä asiakirjassa määritetään sivuston ja InControl Touch Map Updater -ohjelman käyttöehdot. Lue nämä ehdot huolellisesti.

   2. Käyttämällä sivustoa ja InControl Touch Map Updater -ohjelmaa millä tahansa tavalla hyväksyt tähän asiakirjaan sisältyvät ehdot. Hyväksyt myös sen, että voimme muuttaa tämän asiakirjan tekstiä tai lisätä siihen tekstiä omalla päätöksellämme. Käyttämällä sivustoa ja InControl Touch Map Updater -ohjelmaa tällaisten muutosten/lisäysten voimaantulopäivän jälkeen hyväksyt kyseiset muutokset ja lisäykset. Suosittelemme tarkistamaan uusimmat tiedot aika ajoin sivustolta ja InControl Touch Map Updater -ohjelmasta.

   3. Jos et hyväksy näitä ehtoja, pyydämme keskeyttämään sivuston ja InControl Touch Map Updater -ohjelman käytön välittömästi.

  2. Sivuston ja InControl Touch Map Updater -ohjelman toiminta

   1. Sivuston ja InControl Touch Map Updater -ohjelman toiminnasta vastaa NNG.

  3. Sivuston ja InControl Touch Map Updater -ohjelman tarjoamat palvelut

   • yksityiskohtainen tuotekuvaus päivityksistä, navigointisisällön toimitus käyttäjille sähköisesti (lataus Internetistä)
   • mahdollisuus ostaa tai ladata tuotteita laitteeseesi
   • mahdollisuus tilata uutiskirjeitä.
   • tuki ongelmatilanteissa tarjoamalla usein kysytyt kysymykset sekä asiakaspalvelun yhteystiedot.
  4. InControl Touch Map Updater -rekisteröinti

   1. Käyttäjän rekisteröityminen

    Osa InControl Touch Map Updaterin ominaisuuksista on saatavilla vain rekisteröityneille käyttäjille. Päivitysten, sisältöjen tai yhdistettyjen palveluiden ostaminen edellyttää käyttäjän rekisteröitymistä. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään sivuston tai InControl Touch Map Updaterin tietosuojakäytännön mukaisesti.

    Älä paljasta käyttäjänimeäsi ja/tai salasanaasi kenellekään muulle äläkä anna ulkopuolisten käyttää InControl Touch Map Updater -ohjelmaa kirjautumistiedoillasi millään tavoin. Olet vastuussa kaikesta sinulle annetun käyttäjänimen tai salasanan luvattomasta käytöstä.

    Voit poistaa profiilisi (myös kaikki henkilötietosi) InControl Touch Map Updater -ohjelmasta milloin tahansa.

  5. Sivuston ja InControl Touch Map Updater -ohjelman sisältö

   1. Sivustolla ja InControl Touch Map Updater -ohjelmassa näkyvät tekstit, kuvitukset ja kuvat ovat vain tiedotustarkoituksiin, eikä niitä voi pitää tarjouksena. NNG ei takaa sivustolla ja InControl Touch Map Updater -ohjelmassa olevan sisällön oikeellisuutta, tarkkuutta, ajantasaisuutta tai täydellisyyttä. NNG pidättää itsellään oikeuden muuttaa tietoja milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. Sivustolla ja InControl Touch Map Updater -ohjelmassa julkistetut tiedot voivat viitata tuotteisiin, ohjelmiin tai palveluihin, jotka eivät ole saatavilla omassa maassasi. Nämä viittaukset eivät tarkoita, että NNG aikoisi myydä kyseisiä tuotteita, ohjelmia tai palveluita maassasi.

   2. NNG ei vastaa suorista tai johdannaisista vahingoista, tuottojen menetyksistä tai lisäkustannuksista tai minkäänlaisista vaurioista, joita aiheutuu sivuston tai InControl Touch Map Updater -ohjelman käytöstä tai väärästä, virheellisestä tai epätäydellisestä sisällöstä.

  6. Käyttäjän velvollisuudet

   1. Suostut olemaan häiritsemättä tai estämättä taikka yrittämästä häiritä tai estää sivuston tai InControl Touch Map Updater -ohjelman tai niihin liitettyjen verkkojen toimintaa sekä noudattamaan kaikkia tietosuojakäytäntöjä.

   2. Käyttäjät eivät saa lähettää sivustolle tai InControl Touch Map Updater -ohjelmaa tai muuten julkaista sillä millään tavalla lain vastaista sisältöä (tekijänoikeuden vastaista, moraalisista tai muista syistä lailla kiellettyä).

  7. Käyttäjän käyttöoikeuden rajoittaminen

   NNG voi milloin tahansa rajoittaa sivuston tai InControl Touch Map Updater -ohjelman tai sen osan käyttöoikeuttasi tarpeen vaatiessa ja omasta vapaasta harkinnastaan turvallisuus- ja liiketoimintasyistä, minkä tahansa väitetyn tai epäillyn näiden ehtojen rikkomisen seurauksena, taikka immateriaalioikeuksien suojaamiseksi. Sivusto tai InControl Touch Map Updater -ohjelma voivat myös asettaa rajoituksia tiettyjen sivuston tai InControl Touch Map Updater -ohjelman toimintojen käytölle tai rajoittaa käyttöoikeuttasi osaan sivustosta tai InControl Touch Map Updater -ohjelmasta tai koko sivustoon tai InControl Touch Map Updater -ohjelmaan ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvastuuta. NNG voi poistaa minkä tahansa käyttäjätilin ja/tai perua käyttäjän kirjautumisen ilman ennakkoilmoitusta.

  8. Sivuston ja InControl Touch Map Updater -ohjelman käytettävyys

   Emme takaa sivuston tai InControl Touch Map Updater -ohjelman jatkuvaa virheetöntä toimintaa, käytettävyyttä tai toimintakelpoisuusaikaa, mutta pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan korkean käytettävyyden.